I.V.M. HET CORONAVIRUS IS DE RIDDERWINKEL DRAGONHEART NIET TE BEZOEKEN.......ALLEEN INTERNET BESTELLINGEN WORDEN BEHANDELD!

BLIJFT DRAGONHEART IN ENSCHEDE

BLIJFT DRAGONHEART IN ENSCHEDE
13 december 2019

Dragonheart hoopt op een wonder om in Enschede te kunnen blijven!

Dragonheart, uniek in zijn vorm in Europa en gevestigd op Erve `t Stroink in Enschede hangt een zware tijd boven het hoofd!

Het unieke bedrijf bestaat dit jaar 20 jaar en trekt bezoekers uit heel Europa naar Enschede.

Op dit moment is onze hoop gevestigd op de Raad van Enschede, hopende dat zij het belang van dit unieke bedrijf inzien en de verkoop plannen van de boerderij herzien, of Dragonheart tegemoet komen met de koopprijs van de boerderij, waardoor wij door kunnen op deze unieke plek en voor alle bezoekers weer een blijvende glimlach kunnen toveren door een gratis bezoek aan Dragonheart!

Wanneer we kunnen blijven worden de activiteiten ook weer opgepakt en kan onze Stichting Middeleeuws Genootschap Dragonheart ook weer mooie weekenden neerzetten voor de bezoekers en niet te vergeten onze prachtige Kerstmarkt die we gemist hebben afgelopen jaar....

Ook zullen er weer bijzondere dieren naar Dragonheart komen.....maar eerst maar eens een positieve zet van de Gemeente afwachten!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, houd dan Dragonheart op Facebook in de gaten....of schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

Lees ook

VRIJWILLIGERS GEZOCHT
1 januari '19
VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Vrijwilligers gezocht!! Voor de winkel van Dragonheart zijn...
Lees meer
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
3 januari '20
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Openingstijden Ridderwinkel - Taxidermy Room zijn:IN VERBAND...
Lees meer