Uilendemonstraties

Uilenshows op Erve `t Stroink

OP DIT MOMENT IS DE UILENTUIN GESLOTEN!

Op grond van de Rijksdienst Ondernemend Nederland (RVO) zijn wij genoodzaakt de uilentuin te sluiten.

De reden is dat het RVO vindt dat wij een dierentuin status zouden moeten hebben, al vanaf het houden van 1 uil en omdat wij de uilen tentoonstellen in hun verblijven. Helaas is het voor ons onmogelijk een dierentuinstatus aan te vragen en zouden we ook niet willen.Opdrachten en workshops op een andere locatie dan Dragonheart zijn geen probleem en kunnen gewoon doorgaan!! ( De uilenshows op woensdagmiddag weten we nog niet ).

Aangezien het RVO een dwangsom oplegt van € 2000,00 per keer dat wij de tuin open hebben voor publiek zijn wij genoodzaakt de tuin te sluiten tot nader berichtgeving.

Uiteraard is onze advocaat hier mee bezig en zijn wij tegen deze beslissing in beroep gegaan !Wil je onze uilen zien vliegen?

Dat kan bij ons op het erf! 

Hier geven wij tussen 1 maart en 31 oktober elke woensdagmiddag tussen 15:00 uur en 16:00 uur een Uilenshow. De Ridderwinkel is tijdens deze woensdag ook geopend van 13:30 uur tot 17:00 uur. Tijdens de uilenshow gaat de winkel een uurtje dicht. Uiteraard gaat de show alleen door bij droog weer en niet teveel wind!

Vanaf 14:30 uur kun je na betaling de Uilentuin betreden.

En denk eraan dat honden niet toegestaan zijn!


De entree prijs voor de uilenshow is:

Kinderen tot 2 jaar gratis.

Vanaf 2 jaar € 3.00 p.p. (gelieve gepast betalen, er is geen pin mogelijkheid)

Beleef de rust die onze uilen uitstralen en laat je betoveren!

Kom je onze Uilenshow vaker bezoeken? schaf dan deze Stempelkaart aan.

10 x de Uilenshow bezoeken voor € 25.00

Let op deze kaart is niet bedoeld voor kinderfeestjes, groepen en bedrijven!


Uilenshows op locatie in Nederland

Uiteraard rijden wij ook door heel Nederland met de uilen om een show te geven op een plek van je keuze.

We komen veel met de uilen op trouwerijen, waar we vooral ingezet worden om de trouwringen aan te vliegen en een show te verzorgen voor de familie en de gasten. Maar ook een fotoshoot door jullie eigen fotograaf, maar dan met onze uilen behoord ook tot de mogelijkheden. Maar we komen ook voor scholen, feestjes, fairs en andere feesten.

Wilt u ons boeken!!!!!!!!!!
Kijk dan even bij de Tarieven waar u alles kunt vinden!

Verzorgingshuizen

Het Dragonheart Flying Team komt ook erg veel in verzorgingshuizen. 

Of het nu gaat om bejaarde mensen, of mensen met een handicap. Het leuke aan een show van Dragonheart is dat de mensen zelf de uilen mogen laten vliegen van en naar elkaar. Het is meestal zo dat wanneer je een keer het lef hebt gehad om ons te boeken, jullie ons elk jaar weer vragen. Het is een waar spektakel en iedereen praat er maanden later nog over. En wij geven de show zowel binnen als buiten en ze kunnen de show interactief meedoen.

Heb jij als Activiteitenbegeleider een beetje lef!!

Geef de cliënten dan de middag/avond van hun leven en boek een Show.

We hebben voor Instellingen een speciaal tarief. ( kijk hiervoor even bij de Tarieven )

Interactief Scholen uitje bij Dragonheart!

Wij bieden de mogelijkheid voor klassen tot 40 kinderen om voor een erg gereduceerd bedrag bij Dragonheart te komen kijken en Meedoen aan een prachtige Uilenshow. 

We beginnen met het vliegen van kleine en grote uilen die de kinderen zelf naar zich toe mogen laten vliegen. Daarna brengen we met zijn allen een bezoek aan de Grootste Ridderwinkel van Europa waar de kinderen alles op Middeleeuws gebied kunnen zien. De leraar/lerares kan hier interactief vertellen en laten zien. 

Het bezoek duurt +/- 1.5 uur en de kosten zijn € 125.00 excl.6%btw.

Klik hier voor de Tarieven