Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden wijken af van de Voorwaarden van Webshops, aangezien wij geen Webshop zijn!

Algemene Voorwaarden van Dragonheart Medieval Lifestyle zijn:


- Betalingen: De betalingen dienen altijd vooraf voldaan te worden eer we een order voor u gaan plaatsen bij de maker.


- Annuleren van een bestelling: Annuleren van een bestelling kan alleen wanneer het artikel nog niet voor u door ons is besteld of al is opgestuurd. Speciaal voor u bestelde artikelen kunnen nooit geruild worden of retour gedaan worden. Gaat het om een artikel dat op voorraad is in de winkel, dan is het geen probleem om deze te ruilen voor een ander product of anders krijgt u een tegoedbon. Wij geven geen geld retour!


- Kleuren en maten: Kleuren kunnen altijd afwijken van de getoonde foto aangezien de meeste producten met de hand gemaakt worden. Maten zijn van leverancier tot leverancier verschillend en ook doordat het om handwerk gaat kan een artikel afwijken van de maten op de website. Wil je zeker zijn over een kleur of maat kom dan in de winkel passen/kijken. U neemt zelf een risico als u besteld via de mail.


- Wij nemen niet retour:

- Speciaal voor u bestelde artikelen

- Harnassen


- Garantie: Op de meeste artikelen zit garantie. Bewaar daarom altijd de aankoop bon/uitdraai van de bank en kom daarmee terug in de winkel of stuur dit samen met het product terug als wij hierom vragen. Moedwillig kapot gemaakte artikelen nemen wij niet terug. Evenals gedragen kleding/schoeisel nemen wij niet terug. Heeft u een klacht over een product, neem dan eerst contact op met Dragonheart. Meestal zal het product retour gestuurd moeten worden aan ons zodat we de klacht kunnen bekijken en het misschien hier op kunnen lossen. Is uw klacht terecht dan sturen we u een nieuw product. Gaat het om een klacht die twijfelachtig is of draait het om een garantie geval dan sturen we het product naar de leverancier. Deze stuurt ons dan een nieuw product als het om een terechte klacht gaat.


- Geen recht op garantie: Wij geven geen garantie op kruisbogen die besteld zijn via de mail. Dit is omdat wij niet kunnen kijken of de persoon de juiste bij hem/haar horende boog koopt. Ook geven wij geen garantie op kinderspeelgoed, aangezien wij niet kunnen bepalen hoe uw kind ermee omgaat. Bij producten met garantie schrijven wij een bon uit.


Dragonheart Medieval Lifestyle
Stroinksweg 90, 7542 PJ Enschede.
Telefoonnummer: 06-23203589 [Bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur]
E-mailadres: info@dragonheart.nl
KvK-nummer: 08095555
BTW-identificatienummer: NL001575763B91