Annuleren en Retouren

Annuleren van een Bestelling:

Het annuleren van een bestelling is alleen mogelijk indien het artikel nog niet voor u is besteld. Hebben wij uw bestelling al doorgegeven aan de maker en zijn ze het product al aan het maken voor u, dan kunnen we dit niet annuleren.


Het Retourneren van een verkeerde Bestelling:

Krijgt u een verkeert artikel, neem dan eerst contact op met Dragonheart via mail of telefoon. We kijken dan hoe we het probleem zo snel mogelijk op kunnen lossen. Hebben wij u een verkeerd artikel gestuurd, dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen. Stuur dan het verkeerde artikel retour aan Dragonheart en zodra wij deze binnen krijgen sturen wij u het goede artikel terug. Wanneer het onze fout is betalen wij u ook de verz.kosten die u gemaakt heeft retour. Gaat het om een Speciaal besteld artikel, dan kijken we eerst waar de fout ligt en wie hiervoor verantwoordelijk is en kijken dan naar een passende oplossing.


Het Retourneren van een beschadigde Bestelling:

Voor een beschadigt artikel geld eigenlijk hetzelfde. Contact opnemen met Dragonheart en we overleggen samen wat de beste stap is. Let wel: De meeste artikelen zijn handgemaakt, wat inhoud dat je bij deze artikelen altijd iets kunt vinden, een krasje, licht deukje, vlekje. Aangezien het om re-enactment artikelen gaat moeten we wel reëel zijn over de beschadiging!

Bij het retourneren van (een deel van) uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. Behalve wanneer de fout bij ons ligt. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Alle annuleringen, ruilingen en retouren dienen per mail of telefoon met Dragonheart Medieval Lifestyle overlegd te worden.