Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling

Annuleren en Retouren

Annuleren van een Bestelling:

Het annuleren van een bestelling is alleen mogelijk indien het artikel nog niet voor u is besteld. Hebben wij uw bestelling al doorgegeven aan de maker en zijn ze het product al aan het maken voor u, dan kunnen we dit niet annuleren.

Het Retourneren van een verkeerde Bestelling:

Krijgt u een verkeert artikel, neem dan eerst contact op met Dragonheart via de mail.

We kijken dan hoe we het probleem zo snel mogelijk op kunnen lossen. Hebben wij u een verkeerd artikel gestuurd, dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen. Is de fout aan onze kant gemaakt, dan krijgt U van ons een `Retourlabel`, waarmee u het pakket gratis terug kunt sturen.

Gaat het om een Speciaal besteld artikel, dan kijken we eerst waar de fout ligt en wie hiervoor verantwoordelijk is en kijken dan naar een passende oplossing.

Het Retourneren van een beschadigde Bestelling:

Voor een beschadigt artikel geld eigenlijk hetzelfde. Contact opnemen met Dragonheart en we overleggen samen wat de beste stap is. Let wel: De meeste artikelen zijn handgemaakt, wat inhoud dat je bij deze artikelen altijd iets kunt vinden, een krasje, licht deukje, vlekje. Aangezien het om re-enactment artikelen gaat moeten we wel reëel zijn over de beschadiging!

Bij het retourneren van (een deel van) uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. Behalve wanneer de fout bij ons ligt.

De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Alle annuleringen, ruilingen en retouren dienen per mail met Dragonheart Medieval Lifestyle overlegd te worden.