Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Middeleeuwse Kinder Blaashoorn

Middeleeuwse Kinder Blaashoorn

€ 15.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: PP-blaashoorn

Kinderhoorn trompet / blaashoorn voor kinderen in de stijl van de Vikingen en Germanen gemaakt van echt hoorn.

Met onze grote hoorntrompet is het ook voor kinderen mogelijk om in een hoorn te blazen en zonder enige moeite een klank uit de hoorn te krijgen.

Met zo'n blazende hoorn kan zelfs het jongste kind zijn ouders laten weten waar ze zijn of gewoon een geluid laten horen dat ze er zijn. 

Super leuk voor alle kinderen, niet altijd voor de ouders ook... Maar wat doe je niet om de lieve kinderen blij te maken.

De hoorntrompet voor kinderen is gemaakt van echt waterbuffelhoorn en heeft een speciaal gevormd mondstuk, ook gemaakt van echt hoorn. 

Dankzij de ingebouwde stem produceert de hoorntrompet een hoog, luid geluid wanneer deze wordt ingeblazen, zodat zelfs kinderen zonder enige oefening een geluid uit de hoorn kunnen ontlokken.

De roephoorn is ongeveer 20 - 25 cm lang en heeft een hoornoppervlak dat is gladgestreken en hoogglans gepolijst, waardoor de prachtige hoornmarkeringen bijzonder effectief zijn. 

De roephoorn werd al door de Vikingen en Duitsers gebruikt om op zee of in de strijd met elkaar te communiceren

Aangezien hoorn een natuurproduct is met een groot aantal variaties in vorm en kleur, kan de getoonde roephoorn natuurlijk slechts een benaderende indruk geven. 

Helaas is het om logistieke redenen niet mogelijk om te reageren op speciale klantverzoeken wat betreft vorm en kleur.