Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Displaystandaard / meervoudige standaard van hout voor 13 speerpunten

Displaystandaard / meervoudige standaard van hout voor 13 speerpunten

€ 69.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1816375000

Displaystandaard / meervoudige standaard van hout voor 13 speerpunten.

Deze eenvoudige maar decoratieve standaard is gemaakt van massief hout en afgewerkt met een beschermende afwerking waardoor de natuurlijke nerf van het hout zichtbaar is. De houten standaard biedt plaats aan in totaal 13 speer- of lanspunten, die dankzij de praktische, conische pinnen in een mooie en ruimtebesparende verticale positie kunnen worden gepresenteerd.

Omdat de taps toelopende tappen het bovenste uiteinde van een speerschacht nabootsen, zitten de speerpunten stevig en worden ze op hun plaats gehouden door hun eigen gewicht, waardoor er geen extra gereedschap of hulpstukken nodig zijn. De stevige basis fungeert als een betrouwbaar tegenwicht vanwege het aanzienlijke gewicht en de totale grootte, zodat de standaard niet omvalt wanneer de speerpunten op de spigots worden gemonteerd.

Deze tafelstandaard is het perfecte accessoire voor een speciaalzaak en een geweldige aanvulling op het arsenaal van historische speerverzamelaars. Stabiel en compact, de speerstandaard is ook gemakkelijk te vervoeren en is daarom ook een uitstekende verkoop- of presentatiestandaard voor marktrijders. Zo kan de rondtrekkende handelaar zijn waren aantrekkelijk te koop aanbieden op de middeleeuwse markt of kan de smid zijn kunst tentoonstellen.


Details:

- Materiaal: massief hout (gelakt)

- Afmetingen voet (L x B x H): ca. 78 x 19 x 4 cm

- Totale hoogte met haringen: ca. 14,5 cm

- Hoogte kegel: ca. 10,5 cm

- Diameter kegel: ca. 1,7 cm aan de bovenkant / 3,2 cm aan de basis

- Gewicht: ongeveer 4,8 kg


De hier getoonde speerpunten zijn NIET inbegrepen!

De bovenstaande specificaties kunnen per exemplaar enigszins verschillen.