Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Game Of Thrones - De speer van Oberyn Martell, de Rode Adder van Dorne

Game Of Thrones - De speer van Oberyn Martell, de Rode Adder van Dorne

€ 475.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1808012300

Game Of Thrones - De speer van Oberyn Martell, de Rode Adder van Dorne.

Officieel gelicentieerde replica uit de populaire HBO-televisieserie Game of Thrones®

Hoewel Prins Oberyn Martell slechts in één seizoen van de tv-serie verscheen, liet hij ongetwijfeld een blijvende indruk achter op de Game of Thrones®-kijkers. Zowel zijn eerste als zijn laatste optreden waren beide op hun eigen manier behoorlijk dramatisch en slechts een paar afleveringen waren genoeg om het personage als publiekslieveling te vestigen.

Oberyn, de jongere broer van Doran Martell, heerser van Dorne, stond ook bekend als The Red Viper vanwege zijn kennis van gifstoffen en zijn onstuimige, onvoorspelbare, vaak dodelijke vechtstijl. Zijn favoriete wapen was een lange, opmerkelijke Dornse speer met een lemmet met golvende snijranden en een punt aan het uiteinde van de schacht. De speer was versierd met een kwastje gemaakt van slangenleer en twee slangen die rond de basis van de speerpunt kronkelden.

Tijdens het proces tegen Tyrion Lannister wegens de moord op koning Joffrey, diende Oberyn als Tyrion's strijder. En het was precies deze speer (met een vergiftigde punt) die hij hanteerde in een brutaal duel met de kampioen van de kroon, Gregor Clegane - ook bekend als The Mountain. Nadat hij Clegane een schijnbaar fatale slag had toegebracht, maakte hij de fatale fout door te vroeg op te scheppen over zijn overwinning... In een laatste gewelddaad vóór zijn eigen dood slaagde Clegane erin Martell te overmeesteren en zijn schedel mee te nemen om hem met jouw dood te verpletteren. blote handen. Daarmee bezorgde hij het publiek een van de meest spectaculaire en schokkende sterfscènes uit de televisiegeschiedenis - een scène die al lang een cultstatus heeft bereikt in de GoT-fangemeenschap.

Deze replica van de speer van Oberyn Martell is een officieel gelicentieerde, ingewikkeld vervaardigde reproductie van het levensechte rekwisiet uit de epische HBO fantasy-tv-dramaserie Game of Thrones®. Dit verzamelobject is met de grootste aandacht voor detail vervaardigd en kosten noch moeite zijn gespaard om alle bijzondere kenmerken van het originele rekwisiet zo getrouw mogelijk na te bootsen.

Het betreft een strikt gelimiteerde oplage van 2.500 stuks. Elke speer heeft een eigen serienummer en wordt geleverd met een certificaat van echtheid en een decoratieve muurbeugel.


Details:

- Lemmetmateriaal: speerpunt van hoogglans gepolijst roestvrij staal met decoratieve koperen slangen

- Materiaal handvat: tweedelige houten schacht (met schroefdraad), stalen speerbasis met antieke koperen afwerking, bruinleren kwastje met slangenleerlook

- Totale lengte: ca. 200 cm

- Lengte speerpunt: ca. 66 cm

- Schachtlengte: ca. 134 cm

- Max. bladbreedte: ca. 10 cm

- Gewicht: ca. 4 kg

- Certificaat van echtheid en houten wanddisplay (inclusief bevestigingen) met een zeefdrukmotief van een zon doorboord door een speer, wapen van het Huis van Martell von Sonnenspeer.