Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Game Of Thrones - Helm van de Onbevlekten - Unsullied Helm

Game Of Thrones - Helm van de Onbevlekten - Unsullied Helm

€ 499.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1708220110

Game Of Thrones - Helm van de Onbevlekte Ontvangenis met standaard.

Officieel gelicentieerde replica van de HBO-hit-tv-serie Game of Thrones®

De Unsullied zijn krijger-eunuchen die zijn opgegroeid en getraind in Astapor, een slavenstad aan de zuidoostelijke oever van Slaver's Bay op het continent Essos. Deze slavensoldaten zijn vanaf hun geboorte getraind voor de strijd en staan bekend om hun bekwaamheid op het slagveld en hebben een reputatie voor ongeëvenaarde gehoorzaamheid. Deze elitesoldaten vechten met speer en schild en zijn herkenbaar aan hun legendarische helmen met lange punt en kenmerkende leren borstplaten.

In het derde seizoen van de serie reist Daenerys Targaryen, een fervente tegenstander van slavernij, naar Astapor om de Onbevlekte Ontvangenis te kopen. In onderhandelingen met de heersers van de stad, de zogenaamde Goede Meesters, weet ze de overgave van 8000 soldaten veilig te stellen. Als dat eenmaal gebeurt, blijkt de deal echter een list te zijn van Daenerys, wiens eerste opdracht voor haar nieuw verworven leger is om al haar voormalige meesters te doden en alle slaven die ze kunnen vinden te bevrijden. Na de plundering van Astapor laat Daenerys ze vrij om ofwel te gaan ofwel haar te volgen - als vrije mannen - en te helpen de IJzeren Troon van Westeros terug te winnen. Iedereen blijft aan haar zijde. De bekendste van de Onbezoedelden is Gray Worm, die de Onbezoedelden onderling hebben gekozen om de commandant van Daenerys' nieuwe leger te worden, en die een van hun belangrijkste adviseurs wordt.

Deze Helm of the Immaculate-replica is een officieel gelicentieerde, zorgvuldig vervaardigde reproductie van de echte prop uit de epische HBO-fantasietelevisiedramaserie Game of Thrones®. Dit collector's item is gemaakt met de grootste aandacht voor detail en er is geen moeite gespaard om alle kenmerken van de originele prop zo getrouw mogelijk na te bootsen. De helm is gemaakt van staal, gevoerd met leer en heeft een verstelbaar vizier.

Dit is een strikt gelimiteerde oplage van 2500 stuks. Elke helm heeft een eigen serienummer en wordt geleverd met een echtheidscertificaat en een displaystandaard.

Let op: Deze helm is alleen bedoeld als decoratie- of verzamelobject voor tentoonstellingsdoeleinden.

Details:

- Materiaal: staal met kinriem en binnenvoering in leer

- Afmetingen: ca. 60 x 30 x 25 cm

- Wordt geleverd met een certificaat van echtheid en een houten displaystandaard met het Targaryen Crest-scherm erop gedrukt.

Verzendgewicht: 5,00 kg