Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Game Of Thrones - Loras Tyrell's Helm

Game Of Thrones - Loras Tyrell's Helm

€ 425.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1708220107

Game Of Thrones - Helm van Loras Tyrell met standaard.

Officieel gelicentieerde replica van de HBO-hit-tv-serie Game of Thrones.

Ser Loras Tyrell, de broer van Margaery Tyrell en zoon van Maes (Mace) Tyrell, Lord Paramount of the Reach en Warden of the South, is erfgenaam van Highgarden, de zetel van huis Tyrell. Deze jonge, aantrekkelijke, getalenteerde ridder is in alle koninkrijken beroemd om zijn talrijke toernooioverwinningen. Hij is een van de meest begeerde vrijgezellen in heel Westeros vanwege zijn positie als erfgenaam van alle Tyrell-landen en -titels, zijn knappe uiterlijk en zijn vechtvaardigheden. Hij is ook algemeen bekend als The Knight of Flowers, verwijzend naar het embleem van House Tyrell - een roos - en de elegantie en praal van zijn harnas en helm, beide ingewikkeld versierd met ingewikkelde bloemmotieven, maken hem het toppunt van romantische ridderlijkheid. In werkelijkheid is ser Loras echter lange tijd de geheime minnaar geweest van Renly Baratheon, de jongste broer van koning Robert Baratheon.

Deze replica van de helm van Loras Tyrell is een officieel gelicentieerde, zorgvuldig vervaardigde reproductie van het echte werk uit de epische HBO-fantasietelevisiedramaserie Game of Thrones®. Dit collector's item is gemaakt met de grootste aandacht voor detail en er is geen moeite gespaard om alle kenmerken van de originele prop zo getrouw mogelijk na te bootsen.

De helm is gemaakt van glasvezel en versierd met uitgebreide rank- en bloemmotieven. Het heeft een vizier en een kinbescherming, die beide verplaatsbaar zijn (indien nodig kan de spanning van binnenuit worden aangepast met een inbussleutel). De helm is bekleed met stof, behalve de kinbescherming, die is opgevuld met bruin leer. Dit prachtige stuk is ook uitgerust met een leren kinriem en een koperen maliënkolder.

Dit is een strikt gelimiteerde oplage van 1000 stuks. Elke helm heeft een eigen serienummer en wordt geleverd met een echtheidscertificaat en een displaystandaard.

Let op: Deze helm is alleen bedoeld als decoratie- of verzamelobject voor tentoonstellingsdoeleinden.

Details:

- Materiaal: fiberglas helm, messing maliënkolder, leren kinband, stof en lederen binnenvoering

- Komt met een echtheidscertificaat en een houten displaystandaard met een gezeefdrukt motief van het Tyrell wapen.

Verzendgewicht: 5,00 kg