Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Game Of Thrones - Stark Infanterie-Schild

Game Of Thrones - Stark Infanterie-Schild

€ 469.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1108220101

Game Of Thrones Stark Infantry Wall Mount Shield.

Officieel gelicentieerde replica van de HBO-hit-tv-serie Game of Thrones®

House Stark of Winterfell is een van de oudste grote huizen van Westeros. Bijna 300 jaar lang, tot de verovering van Targaryen, regeerden de Starks als koningen van het noorden. Voortaan dienden ze als Wardens of the North. Na de gevangenneming van Lord Eddard (Ned) Stark roept zijn oudste zoon en erfgenaam, Robb Stark, zijn troepen op en marcheert naar het zuiden om zijn vader te bevrijden. Wanneer koning Joffrey opnieuw zijn wreedheid bewijst en Ned laat executeren, komt het noorden in opstand tegen de IJzeren Troon, roept zichzelf weer uit tot een onafhankelijk koninkrijk en kroont Robb tot koning van het noorden. De talrijke overwinningen van het Stark-leger in de loop van de Oorlog van de Vijf Koningen (Oorlog van de Vijf Koningen) zijn niet in de laatste plaats te danken aan de ongebroken loyaliteit van de soldaten van het noorden aan de familie Stark. 

Helaas komt er spoedig een abrupt einde aan Starks heerschappij over het noorden in het beruchte bloedbad dat de geschiedenis van Westeros zal ingaan als de Rode Bruiloft: koning Robb, zijn zwangere vrouw, zijn moeder en het grootste deel van het noordelijke leger, verraden en afgeslacht door de Freys en Boltons, die een geheime alliantie hebben gevormd met House Lannister. The North en Winterfell vallen allebei een tijdje in het bezit van House Bolton, maar keren uiteindelijk terug naar hun rechtmatige meesters na de Battle of the Bastards. De strijd tussen het leger van Ramsay Bolton en het in de minderheid zijnde Stark-leger (bestaande uit mannen van het vrije volk en soldaten uit kleinere Noorse huizen) onder leiding van Ned Starks onwettige zoon, Jon Snow, vindt plaats net buiten Winterfell en eindigt na de verrassingsaanval van de ridders op red het van de vallei (ridders van de vallei) met de onverwachte nederlaag van de Boltons. Als gevolg hiervan wordt Jon Snow uitgeroepen tot de nieuwe koning van het noorden door de loyale vazallen van House Stark.

Maar de winter komt eraan, en nu de Nachtkoning en zijn ondode leger het bestaan van de wereld bedreigen, staan het Stark-leger en hun bondgenoten nog veel meer veldslagen te wachten...

Er is maar één oorlog die ertoe doet: de Grote Oorlog. En hij kwam.

Deze replica Stark Infantry Shield is een officieel gelicentieerde, zorgvuldig vervaardigde reproductie van het echte werk uit de epische HBO-fantasietelevisiedramaserie Game of Thrones®. Dit collector's item is gemaakt met de grootste aandacht voor detail en er is geen moeite gespaard om alle kenmerken van de originele prop zo getrouw mogelijk na te bootsen. Dit ronde schild is gemaakt van koudgewalst staal. Een sterke grijze afwerking geeft het oppervlak een versleten look. Het schild is in reliëf gemaakt met de direwolf-kuif van House Stark en heeft leren riemen aan de achterkant.

Elk bord heeft zijn eigen serienummer en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Ook inbegrepen is een houten muurbevestiging met sleuven voor de meeste zwaarden. Dit betekent dat maximaal drie van uw favoriete zwaarden achter het schild kunnen worden weergegeven (de hier getoonde zwaarden zijn NIET bij de levering inbegrepen!).

Let op: Dit bord is alleen bedoeld als decoratie- of verzamelobject voor tentoonstellingsdoeleinden.

Details:

- Materiaal: koudgewalst staal met gelakte afwerking, lederen banden aan de achterkant

- Afmetingen: ca. 60 cm in diameter

- Gewicht: ongeveer 5,5 kg

- Inclusief echtheidscertificaat en zwart gelakte houten muurbeugel met sleuven voor het ophangen van 3 zwaarden.