Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Game Of Thrones Zwaard Langklaue van Jon Snow

Game Of Thrones Zwaard Langklaue van Jon Snow

€ 429.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-0108220106

Game Of Thrones - Long Claw, het zwaard van Jon Snow.

Officieel gelicentieerde replica van de HBO-hitserie Game of Thrones®

Ned Starks bastaardzoon Jon Schnee (Jon Snow) ontving dit bastaardzwaard van Jeor Mormont, Lord Commander of the Night's Watch, als dank voor het redden van hem van een revenant (Wight). 

De versiering van de pommel toont een schrikwolf (schrikwolf), het wapen van het huis van Stark von Winterfell.

Deze replica van Longclaw is een officieel gelicentieerde, ingewikkeld vervaardigde reproductie van de echte prop uit de epische HBO-fantasie-tv-dramaserie Game of Thrones®. 

Dit collector's item is vervaardigd met de grootste aandacht voor detail en er is geen moeite gespaard om alle speciale kenmerken van de originele prop zo gedetailleerd mogelijk na te bootsen. 

Elk zwaard heeft een eigen serienummer en wordt geleverd met een certificaat van echtheid en een decoratieve muurbeugel.

Een bijpassende schede is apart verkrijgbaar, artikelnummer DHBM-0108220108.


Details:

- Materiaal mes: roestvrij staal

- Materiaal handvat: echt leer met antieke metalen knop

- Totale lengte: ca. 114 cm

- Lemmetlengte: ca. 89 cm

- Gewicht: ca. 1900 g

- Certificaat van echtheid en houten wanddisplay met de Eed van de Nachtwacht aangebracht in een zeefdrukproces (originele Engelse versie):

De nacht valt en nu begint mijn wacht. Het zal niet eindigen tot mijn dood. Ik zal geen vrouw nemen, geen land bezitten, vader geen kinderen. Ik zal geen kronen dragen en geen eer behalen. Ik zal leven en sterven op mijn post Ik ben het zwaard in de duisternis. Ik ben de kijker aan de muren. Ik ben het vuur dat brandt tegen de kou, het licht dat de dageraad brengt, de hoorn die de slapers wekt, het schild dat de rijken van de mensen bewaakt. Ik beloof mijn leven en eer aan de nachtwacht, voor deze nacht en alle komende nachten.

(De nacht valt en mijn wacht begint. Het mag niet eindigen voor mijn dood. Ik wil geen vrouw nemen, geen land bezitten, geen kinderen verwekken. Ik wil geen kronen dragen of roem begeren. Ik wil in mijn post en ik ben het zwaard in het donker. Ik ben de wachter op de muren. Ik ben het vuur dat brandt tegen de kou, het licht dat de ochtend brengt, de hoorn die de slapers wekt, het schild dat hen verbrandt De rijken van de mens beschermen. Ik wijd mijn leven en mijn eer aan de nachtwacht, in deze nacht en in alle komende nachten.)