Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Grote drinkbeker/bierpul van echte Hoorn

Grote drinkbeker/bierpul van echte Hoorn

€ 39.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1316110700

Grote drinkbeker/bierpul van echte Hoorn.

Deze mok / kroes met royaal handvat is handgemaakt van runderhoorn, gepolijst en versierd met een gegraveerd paardenmotief (Horse Lords).

Het rustieke, zeer decoratieve drinkvat dat wij hier aanbieden is niet alleen ideaal voor naspeeldoeleinden, maar ook voor dagelijks gebruik. Of het nu in een middeleeuwse setting is of in een moderne woning, het is gegarandeerd een echte eyecatcher op iedere eettafel.

Om hygiënische redenen is de hoornen kan aan de binnenkant voedselveilig geverfd. Zo kun je optimaal genieten van je favoriete bier (of je favoriete honingwijn/mede).

Een geweldig cadeau-idee voor de Viking van vandaag!


Details:

- Materiaal: echte runderhoorn (buffel)

- Met Horse Lords-gravure

- Hoogte: ca. 15 cm

- Gewicht: ca. 350 tot 450 gram

- Capaciteit: ca. 650 tot 800 ml*

- Niet voor warme dranken geschikt!


De kan is niet gekalibreerd en is daarom alleen bedoeld voor privégebruik.

Hoornbekers zijn niet vaatwasmachinebestendig en moeten voor het eerste (en na elk) gebruik grondig worden gereinigd met lauw water en een zachte doek.

Om de afdichting tegen beschadiging te beschermen, moeten agressieve reinigingsmiddelen koste wat het kost worden vermeden.

* Houd er rekening mee dat de bovenstaande specificaties van artikel tot artikel variëren en dat de bovenstaande afbeeldingen uitsluitend ter illustratie dienen.

Omdat hoorn een natuurproduct is, zijn variaties in kleur, vorm, maat en inhoud te verwachten. De kleur kan variëren van zwart tot elke mix van bruin, geel of ivoor en de werkelijke inhoud kan variëren van ongeveer 650 tot 800 ml.

Met deze handgemaakte mok is elk stuk werkelijk uniek en wordt het jouwe willekeurig uit onze inventaris geselecteerd.