Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Grote Middeleeuwse Drinkbeker / Bierpul van echt hoorn, ca. 500 ml.

Grote Middeleeuwse Drinkbeker / Bierpul van echt hoorn, ca. 500 ml.

€ 22.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1316398500

Grote Middeleeuwse Drinkbeker / Bierpul van echt hoorn, ca. 500 ml.

Deze royale mok / kroes is handgemaakt van gepolijst buffelhoorn. De rustieke drinkschaal, ideaal voor historische re-enactment, die elke middeleeuwse setting nog authentieker maakt, is natuurlijk ook perfect voor het moderne dagelijks leven en is gegarandeerd een echte eyecatcher aan de eettafel.

Om hygiënische redenen is de drinkbeker aan de binnenkant voedselveilig geverfd. Zo kun je met volle teugen genieten van je favoriete bier (of je favoriete honingwijn/mede). We willen je erop wijzen dat de mok niet vaatwasmachinebestendig is en we raden aan om hem voor het eerste (en na elk) gebruik grondig schoon te maken met lauw water en een zachte doek. Om de afdichting tegen beschadiging te beschermen, moeten agressieve reinigingsmiddelen ten koste van alles worden vermeden.


Details:

- Materiaal: echte buffelhoorn

- Hoogte: ca. 14 cm

- Gewicht: ongeveer 290g

- Inhoud: ca. 400 tot 600 ml *

De beker is niet gekalibreerd en daarom alleen bedoeld voor privégebruik.


* Houd er rekening mee dat de bovenstaande specificaties van exemplaar tot exemplaar verschillen en dat de bovenstaande afbeeldingen daarom slechts ter illustratie dienen.

Elk stuk van deze handgemaakte mok is echt uniek. Omdat hoorn een natuurproduct is, zijn afwijkingen in kleur, vorm, maat en capaciteit te verwachten. 

De kleur kan variëren van zwart tot elke mix van bruin, geel of ivoor en de werkelijke capaciteit kan variëren van ongeveer 400 tot 600 ml.