Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Viking Haithabu Haarspeld Bruin

Viking Haithabu Haarspeld Bruin

€ 14.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: PP-06 HS Hai

Viking Haarclip gemaakt van leer met de bekende Haithabu haarspeld.

Deze expressieve Viking-haarclip is gemaakt van plantaardig gelooid rundleer met een dikte van 3 - 3,5 mm en heeft een kenmerkend reliëf in de stijl van het Vikingtijdperk.

De nobele haarspeld gebaseerd op een originele vondst uit de Vikingstad Haithabu maakt deze leren haarspeld tot een bijzonder nobel accessoire voor vrouwelijke Vikingkleding.

Als alternatief voor de haarclip kan de Haithabu-speld ook eenvoudig worden gebruikt als haarspeld voor een opsteekkapsel of zelfs als mantelspeld voor een cape - zodat u zowel haar als kleding kunt versieren.

Je kunt kiezen uit een kleine Viking-haarclip met een gaatjesafstand van 7 cm (afmetingen: 10,0 x 5,5 cm), die geschikt is voor gevoeliger haar.

Voor een vollere haardos raden we de grote Viking-haarclip aan met een gaatjesafstand van 8 cm (afmetingen: 11,5 x 6,0 cm).

De Haithabu haarclip is verkrijgbaar in zwart leer met een zilveren haarspeld en in bruin leer met een bronzen zamak haarspeld. De Haithabu haarspeld heeft een lengte van 13 cm.

Als alternatief voor de Haithabu haarclip kun je ook kiezen voor de Oseberg Viking haarclip, die ook in twee maten verkrijgbaar is.

De Haithabu haarspeld is ook los verkrijgbaar.