Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Viking Oseberg Haarspeld Zwart

Viking Oseberg Haarspeld Zwart

€ 14.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: PP-06 HS Ose Zwart

Viking Haarclip van leer met een haarspeld in de stijl van de Oseberg drakenkop.

Deze opvallende Viking-haarclip is gemaakt van plantaardig gelooid rundleer met een dikte van 3 - 3,5 mm en heeft een expressief reliëf in de stijl van de Vikingtijd.

De prachtige haarspeld met drakenkop is gebaseerd op de drakenkop uit de Vikingtijd uit het Oeberg-scheepsgraf en maakt van deze leren haarspeld een echte blikvanger op het vrouwelijke Vikingkostuum.

Als alternatief voor haarspeldjes kan de Oseberg-speld ook eenvoudig worden gebruikt als haarspeld voor een opsteekkapsel of zelfs als mantelspeld voor een mantel, waardoor zowel haar als kleding wordt versierd.

Er is een kleine Viking-haarclip met een gatafstand van 7 cm (afmetingen: 10,0 x 5,5 cm), die geschikt is voor gevoeliger haar, en een grote Viking-haarclip met een gaatjesafstand van 8 cm (afmetingen: 11,5 x 6,0 cm). cm), wat wordt aanbevolen voor een volle haardos.

De Oseberg haarclip is verkrijgbaar in zwart leer met een zilveren haarspeld en in bruin leer met een bronzen zamak haarspeld. De drakenkop haarspeld heeft een lengte van 13 cm.

Als alternatief voor de Oseberg-haarclip is er ook de Haithabu Viking-haarclip, die ook in twee maten verkrijgbaar is.

De Oseberg haarspeld is ook los verkrijgbaar.