Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Hoornen Drinkbeker met Messing rand, zonder handvat

Hoornen Drinkbeker met Messing rand, zonder handvat

€ 23.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1375884013

Hoornen Drinkbeker met Messing rand, zonder handvat.

Deze drinkbeker zonder handvat is handgemaakt van gepolijst runderhoorn. Naast een gepolijste messing rand heeft de mok een prachtige houten voet. Het is niet alleen ideaal voor re-enactmentdoeleinden, maar ook perfect voor dagelijks gebruik. Het is ook zeer decoratief (zelfs in moderne huizen) en kan een geweldig cadeau-idee zijn.

Dankzij de rustieke uitstraling laat het drinkvat elke middeleeuwse setting nog authentieker ogen en is het een echte blikvanger op elke eettafel.

Om hygiënische redenen is de hoornbeker aan de binnenkant voedselveilig geverfd. Zo kun je optimaal genieten van je favoriete bier (of je favoriete honingwijn/mede).


Details:

- Materiaal: echte runderhoorn (buffel)

- Hoogte: ca. 15 cm

- Gewicht: ca. 150 tot 250 gram

- Capaciteit: ca. 200 tot 300 ml*

De mok is niet gekalibreerd en is daarom alleen bedoeld voor privégebruik.


Hoornbekers zijn niet bedoeld voor gebruik met warme dranken en zijn niet vaatwasmachinebestendig. Voor het eerste (en na elk) gebruik moeten ze grondig worden gereinigd met lauw water en een zachte doek. Om de afdichting tegen beschadiging te beschermen, moeten agressieve reinigingsmiddelen koste wat het kost worden vermeden.


* Houd er rekening mee dat de bovenstaande specificaties van artikel tot artikel variëren en dat de bovenstaande afbeeldingen uitsluitend ter illustratie dienen. Omdat hoorn een natuurproduct is, zijn variaties in kleur, vorm, maat en inhoud te verwachten. De kleur kan variëren van zwart tot elke mix van bruin-, geel- of ivoortinten en de werkelijke inhoud kan variëren van ongeveer 200 tot 300 ml. Met deze handgemaakte mok is elk stuk werkelijk uniek en wordt het jouwe willekeurig uit onze inventaris geselecteerd.