Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Viking Ketting 65 cm in Edelstaal

Viking Ketting 65 cm in Edelstaal

€ 89.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: VCCH-4 65 cm Edelstaal

Viking Ketting 65 cm in Edelstaal.

Hand gevlochten Viking-halsketting van roestvrij staal met drakenkoppen zoals deze in de Vikingtijd in vele vormen werd gedragen. De dikte is ongeveer 5-6 mm (afwijkingen kunnen voorkomen omdat het handgemaakt is).

Te combineren met de meeste van onze grotere aanhangers, als de hanger geen groot oog heeft, kun je deze het beste combineren met onze VCVP-70 haak, deze is eenvoudig en stilistisch correct, vraag ons of u een bepaalde combinatie heeft gekozen, wij adviseren u graag en kunnen u direct vertellen of de gekozen combinatie wel of niet werkt.

de 2e foto is een combinatie voorbeeld met haak VCVP-70 en Thors Hamer VCVTH-2

Lengte ca. 65 cm

Een hoogwaardige "originele replica "

Bij de RVS uitvoering kunnen de oneffenheden die veroorzaakt worden door het handwerk wat meer uitgesproken zijn dan bij de zilver uitvoering, RVS draden zijn veel stugger en daardoor moeilijker te vlechten.

Deze ketting is dus overall ook stijver, als dit niet gewenst is, gelieve deze versie niet te bestellen, bedankt.

Zoals bij alle andere handgevlochten kettingen geldt de opmerking dat niet alle "handgemaakte kettingen" precies hetzelfde zijn, dit zit in de aard der dingen en is ook gewenst, alleen op deze manier kunnen replica's worden gemaakt die zo dicht zoveel mogelijk naar het origineel, namelijk deze laten zien er zijn ook bepaalde onregelmatigheden, een handgevlochten ketting kan nooit zo precies zijn als een machinaal vervaardigde, handwerk heeft altijd onregelmatigheden in sterkte, lengte en flexibiliteit, klein "koperkleurig" soldeerwerk punten kunnen ook voorkomen, dit is technisch niet te vermijden!

Dit feit maakt elk stuk uniek met een speciaal karakter, als iemand dat niet kan accepteren, gebruik dan een machinale ketting, we helpen graag met de selectie.