Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Game Of Thrones Daarios Ladies, Arakh + Stiletto des Daarios Naharis

Game Of Thrones Daarios Ladies, Arakh + Stiletto des Daarios Naharis

€ 499.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-0108220007

Game of Thrones / A Song of Ice and Fire.

The Ladies door Daario Naharis, Arakh and Stilett.

Officieel gelicentieerd product gebaseerd op de fantasieboekenreeks A Song of Ice and Fire van George RR Martin

In de fantasiewereld van Game of Thrones®, Daario Naharis heeft zijn eerste optreden als luitenant in een gezelschap van meedogenloze bereden huursoldaten die actief zijn in Essos (Stormcrows in the books, Secondborn in de tv-serie). Nadat hij zijn kapiteins heeft vermoord, neemt hij het bevel over het huurlingenbedrijf, zweert trouw aan Daenerys Targaryen, fungeert als zowel haar adviseur als handhaver en wordt uiteindelijk ook haar minnaar. Onder leiding van Daario helpt zijn woeste huurlingenleger Daenerys bij het veroveren en bevrijden van de slavensteden Yunkai en Meereen.

Zijn favoriete wapens zijn een traditionele arakh (het beruchte, gevreesde wapen van de Dothraki-krijgers - half zwaard, half zeis) en een myrish stiletto, waarvan de gouden gevesten de vorm aannemen van een wulpse, naakte vrouw in een wulpse pose.

Deze exclusieve, officieel gelicentieerde Daario's Ladies zwaard- en dolkset is geïnspireerd op de fantasiewereld van de hitreeks van auteur George RR Martin, A Song of Ice and Fire, en de televisiebewerking ervan door HBO, Game of Thrones®, is uitgegroeid tot een absoluut succes serie.

De uitgebreide aantekeningen en beschrijvingen van George RR Martin dienden als basis voor het zorgvuldige ontwerp van deze zeer verzamelbare set. Elk onderdeel is gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor detail en er is geen moeite gespaard om de details van de originele tekst zo authentiek mogelijk te reproduceren.

Dit is een strikt gelimiteerde oplage van 5000 stuks. Elke set heeft zijn eigen serienummer en wordt geleverd met een door George RR Martin persoonlijk ondertekend echtheidscertificaat en een decoratieve wandhanger.


Details:

- Materiaal: bladen gemaakt van hooggepolijst roestvrij staal. Gegoten metalen handgrepen met antieke messing afwerking (Dames met vergulde afwerking en matte antieke afwerking)

- Zwaard ca. 101,6 cm totale lengte en ca. 94 cm klinglengte

- Dolk ca. 61,6 cm totale lengte en ca. 48,3 cm klinglengte

- Certificaat van echtheid

- Glasvezel wanddisplay (incl. opzetstukken) met het motief van een drie- hoofd, rode draak op een zwarte achtergrond en het opschrift Vuur en Bloed (in het Duits: vuur en bloed), wapen en motto van Huis Targaryen.