Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Lord Of The Ring Bijl van Gimli

Lord Of The Ring Bijl van Gimli

€ 299.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBMUC-2628

Lord of the Rings - Bebaarde Bijl van Gimli!

Officieel gelicentieerde filmreplica van The Lord of the Rings, door United Cutlery

Met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren in meer dan 40 talen, zijn miljoenen opgegroeid met The Lord of the Rings, het klassieke epische verhaal dat door miljoenen wordt beschouwd als het grootste fantasy-avonturenverhaal dat ooit is verteld. J.R.R. Tolkiens fenomenale epische trilogie beschrijft de strijd tussen goed en kwaad om het bezit van een magische ring. De boekentrilogie werd uitgeroepen tot het meest populaire boek van de 20e eeuw en werd gepresenteerd in een reeks speelfilms van New Line Cinema.

De dwergensoort droeg veel bijlen, maar geen enkele zo krachtig als de gebaarde bijl van Gimli. Dit authentiek gedetailleerde verzamelobject is een officieel gelicentieerde reproductie van de bijl die wordt gehanteerd door de onverschrokken dwergkrijger in de filmtrilogie Lord of the Rings. United Cutlery, marktleider op het gebied van fijne filmreproducties, heeft de steunbijl minutieus nagemaakt met alleen de beste materialen en vakmanschap. Aandacht voor detail was een topprioriteit.

Het lemmet is gemaakt van gereedschapsstaal en heeft messing gegraveerde decoraties en een verweerde stalen afwerking waardoor het een door de strijd versleten uiterlijk krijgt. Elke replica bevat een op maat gemaakte displayplaat en is gemarkeerd met de juiste auteursrechten om de authenticiteit te garanderen.


Details:

- Materiaal: gereedschapsstalen bijlkop, houten handvat met metalen beslag en echt lederen omslag, messing details

- Totale lengte: ca. 87 cm

- Lemmetlengte: ca. 21 cm

- Houten wanddisplay