Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Lord Of The Rings Staf van Gandalf LOTR

Lord Of The Rings Staf van Gandalf LOTR

€ 349.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBMUC-3108

De Hobbit - Staf van Gandalf de Grijze!

Officieel gelicentieerde filmreplica van The Hobbit - The Battle of the Five Armies, United Cutlery

United Cutlery biedt zorgvuldig vervaardigde, officieel gelicentieerde propreplica's van een verscheidenheid aan wapens uit The Hobbit, waaronder reproducties van The Hobbit - The Battle of the Five Armies, de derde film in de trilogie. Elk verzamelobject is nauwkeurig gerepliceerd van de daadwerkelijke filmrekwisieten die zijn gemaakt door de wereldberoemde Weta Workshop. Aandacht voor detail was een topprioriteit en geen moeite werd gespaard om deze replica's zo nauwkeurig en visueel verbluffend mogelijk te maken.

De staf van Gandalf de Grijze is een symbool van zijn status als Istari of Tovenaar. Het was ooit eigendom van Radagast de Bruine, gemaakt van een omgekeerd, gedraaid jong boompje dat ooit was bekroond met takjes en wortelachtige uitsteeksels, maar nu helemaal kapot en versleten. Het is niet alleen Gandalfs vertrouwde wandelstok en een vechtwapen als het nodig is, het heeft ook een diepe magische kracht. Het runenteken van Radagast is in de zijkant uitgehouwen en de kroon heeft een gegroefde vorm die ooit het blauwe kristal van Radagast vasthield, maar nu dient als een plaats voor Gandalf om zijn pijp op te bergen. In de zijkant van de staf is een spijker gestoken die Gandalf gebruikt als tabaksabotage, en ooit werd gebruikt om een rune in de deur van Bilbo Baggins' huis in Hobbiton te krabben.

United Cutlery's Staff of Gandalf the Grey is gegoten in polyresin met authentieke details en kleuren. De bijgevoegde replica's van polyresin pijp en spikes zijn verwijderbaar en de staf wordt geleverd met een polystone-wanddisplay dat past bij het display-ontwerp van de andere stafreplica's van United Cutlery van The Hobbit.

Elk stuk is individueel serienummer.


Details:

- Materiaal: polyresin

- Totale lengte: ca. 175,3 cm

- incl. decoratieve muurbevestiging