Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Middeleeuwse rechthoekige kampeeruitrustingsstok met 6 gaten, met de hand gesmeed staal, ca. 150 cm

Middeleeuwse rechthoekige kampeeruitrustingsstok met 6 gaten, met de hand gesmeed staal, ca. 150 cm

€ 89.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBMULF-CP-54

Middeleeuwse rechthoekige kampeeruitrustingsstok met 6 gaten, met de hand gesmeed staal, ca. 150 cm.

Deze robuuste, ca. 150 cm lange en 1 cm dikke stalen platte stang is met de hand gesmeed en heeft 6 gaten met een binnendiameter van ca. 1,4 cm. De breedte is ongeveer 3 cm (of 4,5 cm aan de afgeronde uiteinden en rond de gaten). Het oppervlak is onbehandeld om het rustieke, authentieke karakter van de bar te behouden.

Deze praktische, veelzijdige stalen staaf zal elk middeleeuws kamp, marktkraam, kampkeuken, werkplaats of smederij op de middeleeuwse markt visueel verbeteren en u helpen om orde te scheppen, zelfs in een kleine ruimte.

Als verbindingsstang tussen twee statieven is hij ideaal voor het bevestigen van kookgerei en opbergaccessoires (pannen, potten, kannen, ketelhaken, vuurkettingen, enz.). Met behulp van stabiele schroefhaken kan hij ook aan de muur of het plafond worden bevestigd om allerlei alledaagse voorwerpen (bijv. gereedschap, decoratieve elementen en nog veel meer) ruimtebesparend op te hangen. Als u uw kamp van een aangenaam warme verlichting wilt voorzien, kunt u er met S-haken meerdere lantaarns aan ophangen en zo een gezellige avond- en nachtsfeer creëren. Ook kunnen meerdere palen worden gebruikt om uw kamp af te bakenen of een bepaald gebied af te bakenen.

Dit fijne, solide staaltje smeden is gewoon perfect voor het dagelijkse kampleven op middeleeuwse markten en re-enactment, levende geschiedenis of LARP-evenementen. Natuurlijk ziet de ijzeren staaf er ook goed uit in het moderne dagelijkse leven, en met een beetje inventiviteit, een beetje handvaardigheid en de juiste accessoires kun je hem gebruiken om het huis, de tuin, het balkon of het terras een schilderachtige, rustieke sfeer te geven.


Details:

- Materiaal: gesmeed staal (roestend)

- Totale lengte: ongeveer 1,5 m

- Dikte: ca. 1 cm

- Breedte: ca. 3 cm / 4,5 cm

- Gewicht: ongeveer 3,6 kg


Alleen de stang wordt hier verkocht!