Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Onderhoudset voor Harnassen en Wapens

Onderhoudset voor Harnassen en Wapens

€ 49.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: HVPEF-2010

Onderhoudsset voor Ridderpantsers en Onderdelen.

Gebruik deze tabel om uw handschoenmaat te bepalen.

inhoud:

1x paar rubberen beschermende handschoenen - selecteer hierboven uw handschoenmaat (maat 8-10)

1x 150ml olie WD40

3x spons

3x reinigingsrubber - 1x schuurzand 240 (bruin), 1x 120 (grijs) en 1x 60 (blauw).

wd 40

Verdringt vocht

Door zijn hoge oppervlakte-aantrekkingskracht vormt WD-40 een uitstekende vochtbestendige beschermende film op metalen. Eenmaal aangebracht, klemt het zich effectief tussen metaal en water. Deze eigenschap is vooral nuttig op het gebied van elektrische contacten. Zo kunnen kortsluitingen worden geëlimineerd en vermeden.

Dringt door roest

Dankzij de aantrekkingskracht op oppervlakken dringt WD-40 snel door roest door capillaire werking. Daarom is het een zeer effectieve penetrant - het maakt roest los en maakt vastzittende onderdelen los. De smerende eigenschappen van WD-40 houden onderdelen functioneel.

Beschermt metaal

De hechting van WD-40 aan metalen voorkomt zelfs vocht in microscopisch kleine onvolkomenheden. Een dun aangebrachte viskeuze film beschermt tegen roest en corrosie, zelfs bij regelmatig gebruik van het metaal.

reinigt

WD-40 kruipt onder vuil, hardnekkige vet- en olieresten. Bij het reinigen laat het een dun aangebrachte viskeuze film achter die beschermt tegen corrosie. Het maakt het eenvoudig verwijderen van etiket- en lijmresten mogelijk.

smeert

Het hoofdingrediënt van WD-40 is een uitstekend en kleverig stroperig smeermiddel. Omdat het geen siliconen bevat en zich door de aard van de dragerstof over een groot oppervlak op het te behandelen metaal uitspreidt, laat WD-40 geen plakkerig of vettig oppervlak achter en kan daarom royaal worden aangebracht.

Gewicht ca. 0,70 kg