Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Ballistol USTA Rost-Killer 200 ml

Ballistol USTA Rost-Killer 200 ml

€ 5.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-M2015229500

Ballistol USTA roestwerende spray 200 ml.

De roestverdelger met waardevolle CLP-eigenschappen (Cleaning Lubricating Protecting)

USTA - is glad, kruipt in de kleinste scheuren en hoeken, verdringt water van metalen oppervlakken, infiltreert vocht, wordt niet harsachtig of plakkerig. USTA bevat geen siliconen en geen gechloreerde koolwaterstoffen. USTA is het veelzijdige en betaalbare vloeibare hulpmiddel voor bijna elk doel.

Industrie en ambacht:

USTA is ideaal voor het onderhoud en de verzorging van alle soorten machines en apparaten Betrouwbare conservering van precisiegereedschappen en meetapparatuur, matrijzen en ponsen. Uitstekende tijdelijke roestbescherming voor tussentijdse opslag van afgewerkte en half afgewerkte stalen en ijzeren onderdelen. Bewezen als transportconservering voor weg-, spoor- en overzees transport.

Landbouw:

USTA onderhoudt alle machines en apparaten in zwaar veld- en bosgebruik. Onderhoud, roestbescherming en smering in één. Het meest geschikt voor tractoren, aanhangwagens, cirkelmaaiers, oogstmachines, schudders, zaaimachines en hefinrichtingen. Alles blijft in topfunctie, zelfs in de meest ongunstige weersomstandigheden!

Huishouden en tuin:

USTA houdt alles in goede staat dat kan kraken, piepen of vergrendelen. Of het nu gaat om deursloten, raamscharnieren, fietsen en motoren. Alles werkt als nieuw, wordt beschermd en onderhouden. In de tuin wordt hij gebruikt voor onderhoud, verzorging en bescherming van slangenwagens, grasmaaiers, heggenscharen, kantenscharen, harken, schoppen en harken.

Automobiel gebied:

Met USTA zijn er geen omvangrijke en omslachtige scharnieren meer. Het werkt bij vastgelopen kofferbaksloten, maakt vastzittende schroefverbindingen los en past, voorkomt bevriezing van deursloten in de winter en beschermt alle metalen onderdelen langdurig tegen corrosie. USTA heeft zich ook bewezen als kettingolie voor motorfietsen.

Verzending:

USTA verzorgt en beschermt lieren, katrollen, assen, schroefverbindingen, trekkabels en blank metaal, zelfs in spatwater en zoute nevel. Ideaal om te overwinteren.