Stenen Tijdperk Koken
Maaltijd koken in de Steentijd.
Van de eerste boeren tot Otzi. Met 55 nieuwe recepten van de 5-stone chef.
De comeback van de prehistorische keuken.
Zo lekker en gevarieerd dat je smullen in de stijl van onze voorouders: Heerlijke runderrollades met vulling van wilde kruiden en paddenstoelen, fijne brandnetelpasteitjes vooraf en tot slot een zoete rozenbottelsoep en verfrissende lijsterbessenlimonade.
Met dit boek wordt experimentele archeologie een plezier voor elke amateurkok.
Liefhebbers van originele geneugten kunnen heerlijke maaltijden toveren uit 55 recepten, met ingrediƫnten van de markt, van de slager of - met de hulp bij het herkennen van wilde kruiden in de bijlage - rechtstreeks uit de natuur.
Als bijgerecht bij het gourmetmenu serveert 5-stenen chef Achim Werner een overzicht van voeding in het stenen tijdperk en een inleiding tot de recepten.
Eet smakelijk!
96 pagina's met meer dan 50 veelal gekleurde illustraties.
17x24cm. Verpakt.
( Het boek is in Duits geschreven! )