Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Viking Drinkbeker van Hoorn, Mede/Bierpul met houten voet en Odin-motief

Viking Drinkbeker van Hoorn, Mede/Bierpul met houten voet en Odin-motief

€ 37.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1375884016

Viking Drinkbeker van Hoorn, Mede/Bierpul met houten voet en Odin-motief.

Deze mok / kroes met royaal handvat is handgemaakt van runderhoorn, gepolijst en versierd met een uitgesneden motief van Odin.

Naast de vader van de goden zitten de wolven Geri (de hebzuchtige) en Freki (de vraatzuchtige) uit de Noordse mythologie, die Odins naaste metgezellen zijn.

Ook afgebeeld zijn de raven Hugin en Munin (of Huginn en Muninn). In de Noordse mythologie vliegen de twee raven over Asgard en Midgard en keren 's avonds terug naar de vader van de goden (ook wel Hrafnáss genoemd, de 'ravengod') om hem alles te vertellen wat ze hebben gezien en gehoord.

Het rustieke, zeer decoratieve drinkvat dat wij hier aanbieden is niet alleen ideaal voor naspeeldoeleinden, maar ook voor dagelijks gebruik.

Of het nu in een middeleeuwse setting is of in een moderne woning, het is gegarandeerd een echte eyecatcher op iedere eettafel.

Om hygiënische redenen is de hoornen kan aan de binnenkant voedselveilig geverfd.

Zo kun je optimaal genieten van je favoriete bier (of je favoriete honingwijn/mede).

Een geweldig cadeau-idee voor de Viking van vandaag!


Details:

- Materiaal: echt hoorn

- Met Odin-motief

- Hoogte: ca. 17 cm

- Gewicht: ca. 400 tot 600 gram

- Capaciteit: ca. 550 tot 850 ml *

De kan is niet gekalibreerd en is daarom alleen bedoeld voor privégebruik.


Hoornbekers zijn niet te gebruiken met warme dranken en niet vaatwasmachinebestendig en moeten voor het eerste (en na elk) gebruik grondig worden gereinigd met lauw water en een zachte doek.

Om de afdichting tegen beschadiging te beschermen, moeten agressieve reinigingsmiddelen koste wat het kost worden vermeden.

* Houd er rekening mee dat de bovenstaande specificaties van artikel tot artikel variëren en dat de bovenstaande afbeeldingen uitsluitend ter illustratie dienen. Omdat hoorn een natuurproduct is, zijn variaties in kleur, vorm, maat en inhoud te verwachten. De kleur kan variëren van zwart tot elke mix van bruin, geel of ivoor en de werkelijke inhoud kan variëren van ongeveer 550 tot 850 ml. Met deze handgemaakte mok is elk stuk werkelijk uniek en wordt het jouwe willekeurig uit onze inventaris geselecteerd.