Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling

Zwaard van The Last Kingdom

€ 399.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-JB-lk0001

Het laatste koninkrijk, slangenadem, het zwaard van Uhtred.

Geboren uit een Saksische edelman maar gevangen genomen door de Denen en opgevoed als een van hen, wordt Uhtred van Bebbanburg gedwongen te kiezen tussen het land van zijn geboorte en de mensen onder wie hij opgroeide. Zijn loyaliteit wordt voortdurend op de proef gesteld. Wat is hij? Een Saks of een Deen?

Uhtred, een geboren krijger, is een leider van mannen, onverschrokken en instinctief. Gebonden door een eed aan de koning, speelt hij zijn rol in Alfred's pogingen om Engeland te verenigen in één koninkrijk in het licht van de Deense invasies. Na de dood van Alfred streven zijn kinderen Edward en Aethelflaed de droom van hun vader na, en Uhtred wordt teruggetrokken in de familiepolitiek wanneer hij in dienst treedt bij Edward en verliefd wordt op Aethelflaed. Op zoek naar zijn geboorterecht, zijn thuisland Bebbanburg, dat van hem is weggerukt door zijn verraderlijke oom Aelfric, moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen als hij zijn rol wil spelen bij het vormen van een natie en uiteindelijk zijn voorouderlijk land wil terugwinnen.

Uhtred is gemakkelijk te zien op het slagveld, met zijn unieke zwaard met amberkleurige punt, Serpent-Breath, en zijn vijanden neer te halen. Het lot is alles.

Serpent-Breath, the Sword of Uhtred wordt geleverd met een wanddisplay en een certificaat van echtheid.


Details:

- Materiaal mes: roestvrij staal

- Materiaal handvat: gegoten metaal met lederen omslag en imitatie amber pommel

- Totale lengte: ca. 95 cm

- Lemmetlengte: ca. 71 cm

- Gewicht: ongeveer 1500g

- Inclusief echtheidscertificaat en houten wanddisplay.