Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Bokken Special Trainingszwaard

Bokken Special Trainingszwaard

€ 41.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBMCST-92BKKC

Bokken - Trainingszwaard.

Geoptimaliseerde 2015-versie met handgreep omwikkeld met koord

De nieuwe, gestroomlijnde Japanse trainingszwaarden van Cold Steel zijn gemodelleerd naar de beroemde zwaarden uit de Warrior-serie. Ze hebben een handvat dat is gevormd uit slagvast polypropyleen dat de traditionele snoeromwikkeling tot in detail nabootst. Dit zorgt voor een uitstekende ondersteuning en comfort en biedt de moderne vechtsporter realistische trainingsmogelijkheden.

Eeuwen geleden kenden 's werelds beste zwaardvechters de simpele wijsheid: om een redelijk goede zwaardvechter te worden, moet men ernaar streven de juiste vechttechnieken, voetenwerk en basishoudingen te leren. Uiteindelijk is echter ook een training met een scherpgeslepen wapen vereist om een meesterzwaardvechter te worden.

Als het je doel is om veilig en effectief een vlijmscherp mes te hanteren, moet je eerst oefenen met een zwaard dat de grootte, het gewicht en het gevoel van een echt, scherp wapen benadert, maar het voordeel heeft dat het gemakkelijk te gebruiken is. zijn trainingspartner ernstig verwonden.


Details:

- Bokken met koord omwikkeld handvat

- Totale lengte: ca. 105,4 cm

- Lemmetlengte: ca. 76,2 cm

- Lemmetdikte: ca. 2,5 cm

- Lengte handgreep: ca. 29,2 cm

- Materiaal: polypropyleen

- Gewicht: ongeveer 564 g

- Cold Steel artikelnummer: 92BKKC

Verzendgewicht: 1,00 kg