Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling

Hanwei Raptor Wakizashi

€ 369.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-HN-SH2422

Hanwei Raptor Wakizashi.

Hoewel de Hanwei Raptor Wakizashi en Raptor Tanto (DHBM-HN-SH2423) in de eerste plaats zijn ontworpen als metgezelwapens voor de katana's van de Raptor-serie, zijn ze op zichzelf ook zeer effectieve snijgereedschappen. 

De bladen zijn ontworpen in de stijl van James Williams' persoonlijke Nami Ryu-zwaarden. Deze stukken kunnen worden gebruikt om gevechtstechnieken met alle drie de wapens te perfectioneren en tegelijkertijd een indrukwekkende verzameling aan te vullen.


Hanwei's Raptor-serie:

Onder leiding van zwaardvechter James Williams is de Raptor-collectie (roofvogel) speciaal ontworpen voor diegenen die niet per se toegang hebben tot een trainingscentrum, maar hun techniek voor het hanteren van het mes willen trainen en perfectioneren.

Elk blad is gesmeed uit 5160 koolstofstaal en ondergaat een speciale warmtebehandeling die ervoor zorgt dat het zeer sterk is en veel beter tegen een stootje kan dan een traditioneel differentieel gehard blad.

Bovendien maakt de structuur van het gebruikte staal een overmatige messterkte overbodig, zodat de messen qua gewicht en handling gelijk zijn aan de Japanse originelen.


Details voor de Raptor Wakizashi:

- Ontwikkeld door James Williams (Hanwei)

- Historisch nauwkeurig bladontwerp, koolstofstaal 5160

- Totale lengte: ca. 68 cm

- Lemmetlengte: ca. 48,2 cm

- Lengte handgreep: ca. 16,5 cm

- Gewicht: ongeveer 680g


Specificaties kunnen enigszins verschillen van exemplaar tot exemplaar.