Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Schoudervacht, Schouderbont van zwart Noors Schapenbont

Schoudervacht, Schouderbont van zwart Noors Schapenbont

Vanaf € 84.99
Plaats op bestellijst
Artikelcode: DHBM-1680603000

Schouderbont van zwart Noors Schapenbont.

Maat S/M (zie dame) a € 84.99

Maat L/XL (zie heer) a € 95.99

Nu de winter nadert en de Vikingnachten weer langer en donkerder worden, is het tijd om je voor te bereiden. Na gevochten te hebben voor voedsel, rijkdom en land keren de mannen terug naar hun dorpen.

Zoals we het hier kennen, moesten de Vikingen zich voldoende kleden om niet het slachtoffer te worden van de kou. Maar wat waren toen de methoden? Dierenbont, dat tegenwoordig vaker op de grond wordt aangetroffen, was in de middeleeuwen een zeer populair hulpmiddel. Deze vacht was waarschijnlijk een verwarmend wonder, vooral in de winter. Maar ook toen de dagen langer werden en de zon vaker tevoorschijn kwam, konden huiden nog steeds worden gebruikt om bijvoorbeeld de stoel of kruk comfortabeler te maken.

Deze skin is perfect om een heel stuk dichter bij een felle krijger of dappere Viking te komen. Of het nu een Vikingfestival is of een middeleeuwse markt, met deze schouderbont staat de kou je niet meer in de weg. Van elk feest kan met volle teugen worden genoten en elke stoel wordt comfortabeler.

Aangezien onze huiden, zoals in het verleden, natuurlijke producten zijn, zijn kleine afwijkingen in kleur, haarlengte of grootte volkomen normaal. Ze zijn onbehandeld en dus vrij van chemicaliën. Door de aangepaste vorm van de schouder en nek zijn er geen knikken en staat de vacht niet op. Nu staat niets het volgende grote evenement in de weg!


Details:

- Haarlengte: ca. 15 mm

- Kleur: voornamelijk zwart


Let op: er zitten geen bevestigingen aan, die moet je apart bestellen en er zelf aanmaken!