Ridderwebshop Dragonheart
Al meer dan 20 jaar een begrip in Europa!
Mijn bestellijst
0 productenproductproducten
Bekijk bestelling
Terug naar overzicht

Middeleeuws 1.5 hand Zwaard, Klasse B

Middeleeuws 1.5 hand Zwaard, Klasse B

€ 255.95
Plaats op bestellijst
Artikelcode: HVPEF-1123

Middeleeuws 1.5 hand Zwaard, Klasse B.

vechtklasse B

Totale lengte ongeveer 106 cm

Lengte lemmet ca. 83 cm

Lengte van de pareerstang ca. 20,5 cm

Dwarsdoorsnede van het mes bij het pareren ca. 48*5 mm

Doorsnede van het met 5 cm voor de mesplaats maat 24*4 mm

PB ca. 7cm (variant met schaarmes)

Oliegeharde en getemperde lemmet met ca. 53-54 HRC

Gewicht ca. 1565 g (versie met schaarmes)

Alle technische gegevens dienen bij de benadering te worden verstrekt. 

Het lemmet is gemaakt van gehard en getemperd koolstofarm verenstaal DIN 1.7103, dat niet roestvast is. 

Crossguard in pommel zijn gemaakt van staal. 

De mesdoorn is bedekt met hout en omwikkeld met leeg.

De gevechtsversie van de twee had een slakrand van 2-3 mm en een smalle punt. Een twee met deze eigenschappen kan in tentakels worden gebruikt.

Hoe moet worden aangenomen dat dit een reactie is op een verzoek tot verwerking en andere persoonsgegevens die worden gebruikt. Wij doen: alles wat erover gezegd wordt is op eigen risico!

Bovendien, grote zorgvuldigheid bij de productie en bij materiaalkeuze, kunnen wij geen aansprakelijkheidskeuze met betrekking tot het breken van het mes of de pareerstang en de gevolgen volgens de wet productaansprakelijkheid.

Door de gerenommeerde producenten kunnen wij een absolute breukgarantie bieden. Elk zwaard kan worden beveiligd door gewoon te worden gebruikt. Probeer elke vijandelijke slag af te voldoen aan de volledige zijde van het mes en vermijd directe mes-naar-blad slagen. Voer de Stoten correct uit en niet met overdreven en unnodige Kracht.

Zorg ervoor dat u uw zwaard buiten het bereik van Kinderen houdt.

Wij vervangen een bewezen materiaaldefect, zoals een verhardingsscheur, of een te hoge bladhardheid; Namelijk voor een periode van 2 jaar op een bestelling.

De inkeping op het lemmet zich in de lus van de tijd ontwikkeld, zijn een natuurlijk en voorkomen van slijtage en zijn geen verden tot lament. Wanneer dit gedaan is, dan komen alle afschuifpunten in inkepingen met een diamanten vijl, slippapier van de slipmachine voor gebruik.

Een vrijgave van de afscherming is vaak onvermijdelijk. Alleen het opnieuw klinken van aandraaien van de schroefbevestiging helpt hier. Het is voor een aantal showvechters slutty ontdekt om de opening tussen het handvat en de pareerstang na gebruik op te vullen met een begonnen opgerolde vislijn.